Pinot – wino czerwone wytrawne 11,5 %
- wytworzone ze szczepu Pinot Noir,
- odmiana szlachetna winifera, uprawiana w największych regionach winiarskich świata,
- wino delikatne o różnym aromacie ( wiśni, czerwonej porzeczki, truskawki) w trakcie dojrzewania i miejsca uprawy,
- idealne do dań mięsnych, kaczki, z dzikiego ptactwa, serów,
- leżakowane co najmniej 10 miesięcy,
- podawać w temp. 16-19 oC.
Leoni - wino czerwone wytrawne 12,5 %
- wytworzone ze szczepu Leon Millot,
- macerowane na skórkach,
- wino mocno czerwone, pełne w ustach a zarazem lekkie i świeże z aromatami przejrzałej czereśni, borówki, wędzonych śliwek,
- idealne do dań mięsnych, twardych serów,
- leżakowane co najmniej 10 miesięcy,
- podawać w temp. 16-19 oC.